Tennis

Badosa inicia la defensa del títol

Tennis. La de Begur debutarà contra la txeca Martincova a Indian Wells tot just cinc mesos després d’haver guanyat el torneig californià contra Victoria Azarenka, el seu esclat definitiu

Paula Badosa (5) iniciarà avui la defensa del títol en el WTA 1.000 d’Indian Wells, tot just cinc mesos després d’haver guanyat el 17 d’octubre la final contra la bielorussa Victoria Azarenka. El torneig, rebatejat com el cinquè gran eslam i un dels favorits de la de Begur, torna aquest curs a les seves dates habituals. Badosa entrarà en acció en la segona eliminatòria contra la perillosa txeca Tereza Martincova (42a), que domina el cara a cara per 3-0. El títol va suposar l’esclat de la catalana, que posteriorment va jugar el Masters.

Djokovic no pot jugar

Novak Djokovic, el número 2 del tennis mundial, no jugarà els Masters 1000 d’Indian Wells i de Miami, tot i que figurava en el sorteig del torneig californià. El motiu és que les autoritats sanitàries dels Estats Units no l’han autoritzat perquè no està vacunat. El seu lloc en el quadre a Indian Wells l’ocupa el búlgar Grigor Dimitrov. El rus Daniïl Medvédev és el primer cap de sèrie, l’alemany Alexander Zverev és el tercer –Djokovic, cinc cops campió, era el 2– i Rafa Nadal, invicte en el curs i que busca el seu quart títol en el torneig (2007, 2009 i 2013) és el quart favorit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)