Tennis

Paula Badosa supera amb comoditat Clara Tauson i passa als vuitens de Qatar

L’empordanesa ha derrotat a la jove danesa per 6-1 i 6-2

Paula Badosa no ha tingut problemes per accedir als vuitens de final de Qatar i en la segona eliminatòria, on ha entrat directament al ser la tercera favorita, ha derrotat amb comoditat la jove danesa de 19 anys, Clara Tauson. L’empordanesa ha superat per 6-1 i 6-2 en una hora i nou minuts a la 33a jugadora del rànquing mundial. En el primer set Paula Badosa no ha deixat entrar en el partit a Clara Tauson, s’ha situat amb un 5-0 i s’ha emportat el set per 6-1. La danesa, que va derrotar l’any passat a l’empordanesa a Lió en el seu únic enfrontament fins ara, ha intentat resistir en l’inici del segon set (1-2), però Paula Badosa ha estat molt consistent i ha guanyat els darrers cinc jocs de manera consecutiva fins el 6-2.

La propera rival de la jugadora de Begur serà la nord-americana Cori Gauff, de 17 anys i 14a cap de sèrie, que ha derrotat la francesa Caroline Garcia per 6-2 i 7-6 (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)