Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría jugaran la final de Miami, el primer torneig de l’any

Superen per 6-2 i 6-2 a Ortega i González i lluitaran pel títol contra Triay i Salazar la parella número 1 mundial

Ari Sánchez i Paula Josemaría s’han classificat per la final del primer torneig de la temporada i aquest vespre jugaran la final de Miami. La reusenca i l’extremenya han guanyat en la semifinal per un doble 6-2 a la parella formada per la malaguenya Bea González i la madrilenya Marta Ortega.

La segona parella del rànquing mundial no ha tingut problemes per imposar-se a les seves rivals, i les han superat clarament després del 2-2 inicial per emportar-se el primer set per 6-2. En la segona mànega Ari Sánchez i Paula Josemaría han continuat amb el seu domini, han fet dos breaks i han tancat la semifinal amb un altre 6-2.

Les rivals de la reusenca i l’extremenya en la final serà la parella número u mundial formada per la menorquina Gemma Triay i l madrilenya Ale Salazar que han guanyar l’altre semifinal per 6-3 i 6-1 contra les bessones aragoneses María Pilar i María José Sánchez Alayeto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)