Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría s’estrenen amb triomf clar a Reus

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría, segones favorites, han iniciat amb solvència l’Estrella Damm Reus Costa Daurada Open amb un triomf sobre la catalana Sandra Bellver i la italiana Carolina Orsi per 6-2 i 6-2. Les subcampiones a Miami en el torneig inicial del circuit WPT han estat superiors –32 cops guanyadors–davant d’unes rivals que han donat molt bona impressió. Les seves rivals demà al matí al pavelló Olímpic en els quarts de final seran la salmantina Carmen Goenaga i la jugadora de Valladolid Beatriz Caldera.

Respecte de l’equiparació de premis amb el quadre masculí anunciat per World Padel Tour aquesta setmana i que ja s’aplicarà a Reus, Ari Sánchez s’ha mostrat satisfeta en el torn de declaracions a peu de pista i ha tingut una dedicatòria: “Estem molt contentes perquè se’ns reconegui i ho agraeixo a WPT. També hem d’agrair a jugadores de generacions anteriors el treball fet durant anys.”

Les altres dues catalanes que han jugat els vuitens han quedat eliminades. La barcelonina Lucia Sainz i la canària Marta Marrero, han perdut contra pronòstic davant de Virseda-Lasheras per 6-2 i 6-4. Marina Guinart, per la seva banda, fent parella amb la portuguesa Ana Catarina Nogueira, han cedit per 6-3 i 6-3 contra les eficients Riera-Llaguno. La menorquina Gemma Triay i la madrilenya Ale Salazar les número 1, per la seva banda, han superat Godallier-Navarro per 6-2 i 6-0 i jugaran contra Amatriaín-Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)