Natació

Enric Bertrán tanca 25 anys de vinculació amb la federació catalana

Ha estat president els últims 14 anys, que s’han de sumar als 11 que havia exercit de vicepresident

Enric Bertrán ha tancat avui 25 anys de vinculació a la Federació Catalana de Natació (FCN), els últims 14 com a president i 11 com a vicepresident. El màxim dirigent de la natació catalana ha complert les tres legislatures que va marcar quan va accedir al càrrec el 2008. “Ha estat una part molt important de la meva vida i he tingut el privilegi i l’honor d’haver-li pogut tornar al meu esport tot el que em va donar i em sento molt orgullós de tot el que hem fet”, assegura en una entrevista publicada al lloc web de la FCN.

A l’hora de fer balanç Bertrán subratlla: “Em quedo amb quelcom que el centenari de la FCN ha il·lustrat molt bé: la unitat de totes i tots nosaltres, com deia el lema del Centenari : “ Entre tot i totes, 100 anys”. Crec que durant aquests 14 anys he treballat molt, juntament amb la junta directiva, per anar tots junts, per remar tots en el mateix sentit i tenir un sentiment d’orgull en saber que totes i tots formem part de la Federació Catalana de Natació, aquest sentiment de pertinença m’omple d’orgull. I em quedo també amb totes les competicions internacionals que hem celebrat. Mundials, europeus, preolímpics, final 8 de waterpolo, i desenes de competicions internacionals de primer nivell. I, per descomptat amb els èxits dels nostres esportistes. Tot plegat fa que la Federació Catalana de Natació sigui una referència a tots nivells, català, estatal i internacional.”

Vicepresident institucional de la UFEC

Tot i que deixa el càrrec de president de la FCN, Bertrán continuarà vinculat al món de la natació perquè té el compromís de continuar dos anys com a vicepresident de la federació espanyola i seguir+a com a president de de Gestora Catalana de Natació, que ara s’ha unit amb l’Associació Empresarial de Clubs de Natació. A més, exercirà de vicepresident institucional de la UFEC, un càrrec de nova creació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)