Natació

Ramon Bosch, nomenat nou president de la federació catalana

Enginyer industrial superior especialitzat en tècniques enèrgiques, el directiu gironí és aficionat a les aigües obertes, està vinculat a l’entitat des del 2014 i actualment exercia com a vicepresident econòmic i tresorer

La junta electoral de la Federació Catalana de Natació (FCN) ha proclamat Ramon Bosch i Dalmau (Girona, 1960) com a nou president. Bosch ha estat candidat únic per prendre el relleu d’Enric Bertrán i ha aconseguit 62 avals, que representen el 80% dels clubs amb dret a vot.

Bosch, aficionat a les aigües obertes, era actualment el vicepresident econòmic i tresorer de la FCN. Enginyer industrial superior especialitzat en tècniques enèrgiques, el directiu gironí està vinculat a la federació des del 2014, formant part de la comissió de natació, del comitè d’apel·lació, la comissió de desenvolupament corporatiu i la comissió econòmica. “Volem donar un nou impuls a un projecte que ve de lluny”, era el lema de la seva campanya.

En aquesta nova junta s’incorpora com a vicepresident esportiu Àlex Amorós, com a vicepresident econòmic Joan Marimon, i vicepresidenta de desenvolupament corporatiu Ascensió Maillo. Pere Robert es manté com a vicepresident institucional, igual que Gemma Soy que seguirà sent vicepresidenta de la FCN amb la vicepresidència social. Carlos Campo també s’incorpora a l’equip directiu com a secretari de la junta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)