Futbol sala

El Barça remunta un 2-3 en un segon temps memorable i jugarà la final de copa

El Barça ha apel·lat al caràcter en una segona part memorable quan perdia al descans per 3-2 i ha derrotat l’Inter en la primera semifinal de la copa que es juga a Jaén (4-6). L’equip de Jesús Velasco disputarà demà la final (19.30 h) a l’Olivo Arena contra el vencedor del partit que han de disputar a les 21 h El Pozo i el Viña Albali. Jesús Lozano, que ha fet tres gols i ha intervingut en dos més, ha estat la clau de volta que ha obert el camí. Pito (2), letal, i Povill, altre cop oportú, han segellat el triomf. L’equip blaugrana es revenja del 6-1 encaixat contra l’Inter en la final de l’any passat.

El Barça perdia a la mitja part per 3-2 però encara bo. L’Inter s’ha avançat amb dos gols en 4 minuts. El Barça ha pagat les imprecisions i els errors defensius. Cecilio ha empès a la xarxa el servei de córner d’Eric Martel, que ha sorprès Dídac Plana al primer pal. Saldise, tot sol, ha afusellat la porteria blaugrana (2-0). Dues arribades i dos gols en un inici elèctric dels madrilenys que ha recordat el partit de quarts davant del Palma (5-1 a la mitja part). El Barça ha reaccionat amb un gol de Lozano, que ha engaltat perfectament un servei de Matheus (11’). Adolfo, a més, ha estavellat un gran xut exterior a la base del pal del porter Jesús García. Però un contraatac mal finalitzat ha propiciat una acció ràpida de l’Inter i el català Pol Pacheco, molt inspirat darrerament, ha fet el 3-1 ha encès de nou totes les alarmes. La perseverança de Lozano, que ha robat la pilota quan l’Inter la treia de la seva zona defensiva, i l’encert de Pito, amb un gran xut, ha apagat el foc (3-2).

El català Povill ha empatat rematant una gran passada de Lozano, altre cop clau, quan només s’havien jugat 54 segons del segon temps. Lozano, omnipresent, ha trobat l’escaire eixamplant la seva aportació majestuosa (3-4). En només 5 minuts, el Barça ja anava per davant. En el tram final, amb l’Inter abocat, Lozano ha fet el 3-5 aprofitant una passada del porter Dídac –molt segur en tot el segon temps– en un error del porter rival Jesús García. L’Inter ha ordenat atac de cinc a 4 minuts del final i el Barça ha trenat una gran combinació coronada per Pito (3-6) que ha deixat en una anècdota el gol de Guillermão.