Futbol sala

El Barça no perdona

Futbol sala. Supera el Cartagena en un partit travat amb tres gols en el segon temps i jugarà demà la semifinal de la copa contra l’Inter, el campió

Barça 3 Cartagena 1

BARÇA:Dídac, Ortiz, Matheus, Adolfo i Dyego -equip inicial-; Lozano, Pito, Povill, Esquerdinha i Marcenio.JIMBEE CARTAGENA:Chemi, Jesús, Bebe, Mellado i Solano -equip inicial-; Lucão, Marnovic, Fernando i Motta.GOLS:1-0 (28’) Povill, 2-0 (35’) Lozano. 3-0 (39’) Coelho. 3-1 (39’) Motta.ÀRBITRES:Cordero Gallardo i Carrillo Arroyo.

El Barça va saber arromangar-se per complir els pronòstics i va derrotar el Jimbee Cartagena per 3-1 en el segon partit dels quarts de final de la copa. L’equip de Jesús Velasco va resoldre un partit travat amb els gols de Bernat Povill, Jesús Lozano i Coelho en la segona part i s’enfrontarà demà a l’Inter (17 h). El conjunt madrileny, el vigent campió –va vèncer per 6-1 el Barça en la final–, va superar el Palma per 5-4 en un partit que dominava per 5-1 a la mitja part amb gols del català Pol Pacheco (2), Cecilio (2) i Saldise. Els golejadors de l’equip balear van ser Nunes (2), Gordillo i Cainan.

Les defenses i també els porters, tots dos internacionals –Dídac (Barça) i Chemi (Cartagena)–, van guanyar la partida en una primera part sense gols i prou travada. La pressió alta del Cartagena va dificultar d’entrada la construcció blaugrana. A poc a poc, l’equip de Jesús Velasco va agafar confiança i va avisar amb trets exteriors de Lozano, Dyego i Povill. El Cartagena també va tenir un parell d’oportunitats des de fora de l’àrea que Dídac va resoldre amb mestria.

El Barça va augmentar la velocitat en el segon temps perquè el conjunt del tècnic brasiler Duda estava massa còmode a pesar d’afrontar el partit amb moltes baixes, i el panorama va canviar. Els àrbitres van perdonar l’expulsió a Matheus en una acció amb el brasiler Fernando Drasler, que fins fa poques setmanes disputava la lliga russa. En el minut 28, el jugador d’Olesa de Montserrat Bernat Povill, viu, va obrir la llauna rematant dins de l’àrea una passada de Pito a la sortida d’un córner (1-0). Coelho, amb un toc subtil després d’un servei de Dyego, va estavellar la pilota al pal en els millors moments blaugrana.

A 6 minuts del final, Dídac, espectacular, va salvar els mobles amb el peu en un xut ras enverinat de Mellado. El partit va girar definitivament del costat del Barça en un contraatac en el minut 35. Pito va marxar esperitat i va fer la seva segona assistència. Lozano no va perdonar (2-0). Marinovic va avisar de nou amb un xut al pal. Res no estava decidit. El Cartagena va apostar per l’atac de cinc a quatre minuts del final. El Barça es va defensar amb paciència i va trenar una gran jugada coronada per Coelho (3-0), que va sentenciar.