El Barceloneta colpeja primer

Waterpolo. S’avança en la final de la divisió d’honor després de dominar amb certa comoditat el CN Barcelona. El segon partit es jugarà el proper dimecres

Zodiac Barcelon. 11 CN Barcelona 7

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera (2), Granados (2), Munárriz (3), De Toto, Larumbe, Ponferrada, Pavillard, Asensio (1), Perrone (1), Biel (1), Bustos (1), i López Pinedo.CN BARCELONA:Aguilar, López, Van den Burg, Valls (1), Garcia (1), Dúric (1), Delgado, Gomà, Tahull (1), Estrany (1), Mallarach (2), Ramon i Viñuales.PARCIALS:4-2, 2-2, 2-0 i 3-3.ÀRBITRES:D. Gómez i J.M. Teule. Van excloure definitivament Bustos.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va fer el primer pas cap al títol de lliga en derrotar en el primer partit de la final el CN Barcelona per 11-7 (4-2, 2-2, 2-0 i 3-3). El segon partit es disputarà el proper dimecres i si tornen a guanyar revalidaran el seu títol. El Barcelona va tenir la baixa del porter Lloret i el Barceloneta, la de Fernández.

El Barcelona va inaugurar el marcador en transformar un penal, però ràpidament l’Atlètic Barceloneta va empatar i va capgirar el resultat per situar-se amb un 3-1. Els locals van aprofitar millor les seves ocasions i van arribar al final del primer quart amb un 4-2. En el segon període, els locals es van avançar fins al 6-2, però el Barcelona va lluitar en atac i amb dos gols en un minut va anivellar el parcial i es va arribar al descans amb un 6-4. En el tercer període, el Barceloneta va tornar a ser superior, no va deixar que el seu rival marqués cap gol i va ampliar el resultat (8-4). En el darrer quart, hi va haver intercanvi de gols i el Barceloneta va mantenir l’avantatge en un període anivellat.

El segon partit de la final es jugarà el dimecres 13 a la piscina de la Nova Escullera, mentre que si fos necessari el tercer es disputaria el divendres 15 novament a la piscina de Sant Sebastià.