Waterpolo

Torn de la Nova Escullera

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta mirarà de sentenciar la lliga a la piscina del CN Barcelona, que vol allargar la sèrie amb un tercer assalt

La sèrie final de lliga entre el CN Barcelona i el Zodiac CN Atlètic Barceloneta viu avui el segon capítol a la Nova Escullera (18.45 h, Esport3/TdP) amb el propòsit de forçar un tercer assalt per als cenebistes i de convertir-lo en el definitiu per als mariners. A tocar de la final a vuit de Belgrad, l’equip d’Elvis Fatovic passa pel seu millor moment del curs i ja va quedar demostrat la setmana passada a la piscina de Sant Sebastià (11-7), en què van dificultar enormement el joc del seu rival amb una gran solidesa defensiva. En aquest sentit, el tècnic del CNB Víctor González té clara la consigna si volen canviar el guió: “És molt difícil marcar-los gols. Fa setmanes que estan a un nivell brutal en defensa. Hem de treballar molt a millorar l’atac i fer-los més mal. Per tenir possibilitats no podem encaixar tants gols, necessitem un marcador més curt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)