Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa cau en els quarts de l’EHL contra el Bloemendaal (1-3)

L’Atlètic Terrassa ha perdut avui contra el Bloemendaal neerlandès per 1-3 els quarts de final de l’Euro Hockey League (EHL) a Amsterdam. L’equip de Xero Gasol, subcampió de la darrera edició en la seva primera participació en la màxima competició continental, en la qual va caure precisament en la final contra el Bloemendaal, ha encaixat dos gols en el segon quart que li han deixat un panorama molt costerut. En el tercer no ha pogut retallar la diferència. Però ha perseverat i ha entrat de ple en el partit amb un gol de Pol Cabré en el minut 10 del darrer quart. El jugador de l’Atlètic Terrassa ha rematat al punt d’stroke una gran jugada per la banda de Marc Escudé. L’equip egarenc ha cremat totes les naus. Ha tret el porter i ha posat un jugador més de camp en el minut 12, però els neerlandesos han sentenciat amb un gol a porteria buida.

En la competició feme nina, el Júnior FC jugarà demà a la tarda contra el Düsseldorf alemany (18.15 h).