Hoquei sobre herba

L’Atlètic i el Junior inicien l’EHL

Hoquei herba. Els egarencs s’enfronten avui al Bloemendaal i les santcugatenques juguen demà contra el Düsseldorf en els quarts de final de la màxima competició europea

L’Atlètic Terrassa en la categoria masculina i el Junior FC en la femenina inicien amb ganes l’Euro Hockey League (EHL), que es disputa a Amsterdam fins dilluns. L’equip egarenc s’enfrontarà aquest vespre en els quarts de final al conjunt neerlandès del Bloemendaal (19.15 h), l’actual campió. Serà la segona participació de l’Atlètic Terrassa en la màxima competició europea de clubs. L’any passat va arribar a la final i la va perdre per 2-5 contra el Bloemendaal, el seu primer rival en aquesta edició. L’equip de Sant Cugat jugarà demà a la tarda contra el Düsseldorf alemany (18.15 h). Tant en la categoria masculina com en la femenina, també hi participarà el Club de Campo de Madrid.

L’Egara, a l’EHL Cup

L’EHL Cup, la segona competició, es disputarà a les instal·lacions del Club Egara a partir de demà i fins dilluns. L’equip egarenc estrenarà la competició jugant els quarts de final de divendres contra el SV Post austríac (12 h). Diumenge es jugaran les semifinals, mentre que la final i els partits per decidir els llocs es disputaran dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)