El smt Mataró guanya en el penals i força el tercer partit de la final

Derrota per 8-8 i 5-4 l’Astralpool Sabadell, i demà es decidirà el títol a Can Llong

El stm Mataró ha guanyat el segon partit de la final de lliga en els penals davant l’Astralpoll Sabadell i ha forçat el tercer que es jugarà demà (11.45 h) a la piscina sabadellenca de Can Llong. El partit ha finalitzat amb un empat, 8-8 (2-2, 0-3, 4-0 i 2-3), i els penals han acabat amb un 5-4 per les mataronines.

El primer quart ha sigut anivellat, i després d’avançar-se les mataronines, les sabadellenques han donat la volta al partit (1-2), i s’ha arribat al final dels primer vuit minuts amb empat. En el segon període el Mataró ha tingut problemes en atac i ha desaprofitat ocasions clares i superioritats. El Sabadell ha pogut superar la defensa local i amb un parcial de 0-3 s’ha distanciat en el marcador fins el 2-5 al descans, destacant Irene González que ha anotat els dos darrers consecutius.

El tercer quart s’ha iniciar amb dos gol de Sílvia Morell, que havia fallat ocasions clares, i el mataró ha dominat completament aconseguint un parcial de 4-0 que l’ha situat per davant (6-5) a quatre segons del final del període amb un gol de Vivian Sevenich. El Sabadell ha empatat, però ha aparegut Simone Van de Kraats en el conjunt mataroní, amb un gol i una assistència (8-6) a dos minuts i mig del final. Maggie Steffens ha tornat a posar al seu equip dins del partit i Irene González –quatre gols–; ha empatat, 8-8, a 37 segons de la fi. L’últim atac del Mataró ha estat aturat per la portera del Sabadell Laura Ester i s’ha arribat als penals.

La igualtat i les alternatives del partit s’ha traslladat a les penes màximes, amb avantatge de les locals i de les visitants fins que Clara Cambray ha fet el 5-4 definitiu.

Després del partit Clara Cambray ha manifestat: “Ha vingut molta gent a veure’ns, hem notat el seu suport a peu de piscina i el resultat és gràcies a ells”. També ha comentat: Com ens han animat ha sigut important en la tanda de penals, ens dona benzina per afrontar demà el partit definitiu”.