Hoquei sobre herba

El Junior es classifica per la semifinal de l’EHL en els ‘shoot outs’

Empata (0-0) contra el Düsseldorf en els quarts i en els llançaments extra s’imposa per 2-1

El Junior s’ha classificat per la semifinal de l’Euro Hockey League (EHL) al superar en els quarts al Düsseldorf en el llançament de shoot outs després que el partit finalitzes amb empat, 0-0. El conjunt alemany s’ha avançat en els llançaments de shoot outs , però tres aturades de la portera Jana Martínez –escollida jugadora del partit–, i dos gols de Georgina Oliva i Carlota Petchame han donat la classificació. El rival en la semifinal de diumenge (11.45 h) serà l’Amsterdam que ha eliminat al Club de Campo madrileny, també en els shoot outs per 1-1 i 2-0. Aquesta és la seva primera participació en la màxima competició europea.

En el primer quart els dos equips han tingut les seves ocasions i la millor ha estat del conjunt alemany en el minut 14 en que les vallesanes han hagut de treure una pilota de gairebé sobre la línia de gol. En el segon període el Düsseldorf ha tingut un penal corner al seu favor, no l’ha aprofitat i s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial. El domini de les alemanyes ha continuat fins el darrer quart en que el Junior ha anat més a l’atac a buscar el gol i ha disposat d’un parell de bones ocasions molt seguides. En els darrers minuts del partit el conjunt vallesà ha rebut dues targetes verdes i ha hagut d’aguantar fins al final del partit al que s’ha arribat amb el 0-0. Els shoot outs han decidit.