Ciclisme

Hindley guanya al temible Blockhaus i Simon Yates s’enfonsa en el Giro

El Giro comença a descartar alguns dels seus favorits. En la temuda arribada a un dels grans gegants de l’edició del 2022, l’interminable Blockhaus (1.664 m), la víctima ha estat l’home que va guanyar la contrarellotge a Hongria, Simon Yates, que ha acabat cedint més de set minuts, segurament tocat per la caiguda en la quarta etapa. L’andalús Juan Pedro López (Trek), tot i posar el peu a terra en plena pujada, ha salvat un dia més el mallot rosa davant els principals favorits.

L’australià Hindley (Bora) ha guanyat l’etapa però els escaladors que han mostrat més bona forma han estat Richard Carapaz (Ineos), Romain Bardet (DSM) i Mikel Landa (Bahrain), que en alguns quilòmetres han tingut alguns segons d’avantatge per un atac de l’equatorià. L’esforç d’Almeida, ara segon a la general a 12 segons de López, ha unit el grup capdavanter amb Hindley, que s’ha deixat la pell en l’esprint, i el veterà Pozzovivo. Les diferències entre els primers són ara mínimes. Almeida té dos segons d’avantatge respecte Bardet, tres sobre Carapaz, vuit sobre Hindley i 17 sobre Landa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)