Hoquei sobre herba

Set jugadores catalanes entren a la convocatòria pel mundial de Terrassa

El seleccionador Adriak Lock ha fet una llista de vint jugadores combinant veterania i joventut

Set jugadores catalanes han estat convocades pel seleccionador espanyol Adrian Lock per disputar el mundial de Terrassa i els Països Baixos que es farà del l’1 al 17 de juliol. En la llista de 20 jugadores hi ha una bona combinació de veterania i de joventut, amb jugadores que van estar en els darrers Jocs Olímpics de Tòquio i d’altres que han de començar a pensar en ser en els de París al 2024.

Les jugadores catalanes que han entrat a la llista són: Xantal Giné (RC Polo), Jana Martínez (Junior), Laia Vidosa (Junior), Marta Segú (RC Polo), Georgina Oliva (Junior), Julia Strappato (Junior) i Clara Ycart (Dusseldorf-Alemania). En la convocatòria hi ha quatre jugadores més d’equips catalans: Constanza Amundson (RC Polo), Florencia Amundson (RC Polo), Maialen García (Junior) i Melani García (RC Polo). La convocatòria la completen: Sara Barrios (Club de Campo), Laura Barrios (Club de Campo), Begoña García (Club de Campo), Belén Iglesias (GTHGC-Alemania), Lucía Jiménez (Sanse Complutense), María López (Club de Campo), Candela Mejías (Club de Campo), Beatriz Pérez (Club de Campo) i Alejandra Torres-Quevedo (Club de Campo).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)