Hoquei sobre herba

Gigi Oliva: “Tenim més motivació que pressió pel fet de jugar el mundial a Terrassa”

L’egarenca Gigi Oliva, capitana de la selecció espanyola femenina d’hoquei sobre herba, viurà el mundial a l’Olímpic de Terrassa “amb més motivació que pressió per jugar a casa”. “Som les primeres que volem guanyar una medalla”, afirma Oliva, millor jugadora de la lliga espanyola i que gaudirà del mundial de la seva ciutat, un lloc de referència de l’hoquei a Catalunya. “No es pot explicar tot el que significa jugar un mundial a la ciutat de l’hoquei. La gent no té excusa, els preus són barats i s’estan fent les coses molt bé”, assenyala la jugadora en la jornada oberta als mitjans de comunicació.

Júlia Strappato, una altra de les egarenques, debutarà en un campionat important i és una de les noves jugadores dins de la renovació de la selecció. “És un somni ser aquí i m’emociona pensar com pot estar l’estadi ple i veure la meva família i la gent que més estimo a les graderies”, assegura. Per a la debutant vallesana, “els partits de la Lliga Mundial ens han vingut molt bé i també el fet de jugar els dos partits davant Xina a l’estadi”.

Laia Vidosa serà una altra de les nouvingudes en el mundial i al costat de Gigi Oliva i Júlia Strappato pertany al Júnior de Sant Cugat. La jugadora santcugatenca defineix la selecció com “una barreja de jugadores amb molta experiència i joves amb molt poca experiència” i d’aquesta unió “s’ha creat un equip molt competitiu on hi ha moltes emocions”. Vidosa, jugadora revelació de la lliga de 2021, ja és una realitat amb la seva presència en la selecció absoluta: “És una gran oportunitat estar en un Mundial a Terrassa, crec que he evolucionat com a jugadora amb l’ajuda de les meves companyes per arribar fins a aquí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)