Waterpolo

Un altre entrenament

Waterpolo. La selecció espanyola femenina tanca la fase de grups de l’europeu amb el 3-26 contra eslovàquia. Demà, quarts contra Hongria

Pallissa de la selecció espanyola femenina contra Eslovàquia en el darrer partit de la fase de grups de l’europeu a Split, dos dies després del 20-3 contra Israel. Nona Pérez va ser l’autora del 2-23 i amb el seu gol només quedava Paula Prats per marcar en el conjunt que entrena Miki Oca i que compta amb una dotzena de jugadores catalanes. Prats a 1:29 del final va fer el 3-26.

El 8-0 inicial i el 15-1 a la mitja part encarrilava un triomf que va acabar amb Maica Garcia com a màxima golejadora, amb 6/8, i les 11 jugadores marcant com a mínim un gol. Hongria, que en el primer partit de la jornada va superar Romania per 22-0, serà el rival d’Espanya en els quarts de final demà.

“Tenir molts minuts per a totes les jugadores, mirar de treballar i millorar el bloqueig en defensa i una sortida explosiva a la contra” són els conceptes que segons Miki Oca l’equip podia treballar contra Eslovàquia, pensant en el duel contra Hongria: “És un molt bon equip, molt complet i amb molta potència: una porteria molt sòlida, una defensa molt agressiva i eficaç, molt bona sortida a la contra i molt bones llançadores i boies”, diu el seleccionador en referència al següent rival, que qualifica de molt dur. “Hem d’estar molt bé i oferir la nostra millor versió”, assegura, content per haver fet rotacions amb vista a un partit que es jugarà a un ritme molt alt “de principi a fi”.

Judit Forca, autora de quatre gols en quatre llançaments, afirma que l’equip té moltes ganes de jugar contra Hongria, que té jugadores fortes i bones, i que hauran de millorar els errors comesos contra Itàlia, en l’única derrota en el campionat, que va apartar la selecció estatal del primer lloc del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)