Waterpolo

S’assegura el bitllet per als quarts

Waterpolo. Europeu. La selecció espanyola, amb 12 catalanes, no té compassió d’Israel (20-3) i s’assegura matemàticament el passi a les eliminatòries; Anni Espar, amb 5 gols, l’MVP

La selecció espanyola va apallissar sense compassió Israel (20-3), continua amb pas ferm en l’Europeu de Split i s’assegura matemàticament el passi als quarts de final. Espanya en va tenir prou amb un primer temps extraordinari en què va deixar el matx vist per a sentència (11-3). Les dues porteres van estar fantàstiques. En la segona part les israelianes no van ser capaces de fer cap més gol i la diferència va anar augmentant progressivament fins al final. La màxima golejadora del matx va ser Anni Espar, amb 5 dianes –cosa que no havia aconseguit cap jugadora espanyola en la competició fins ara–, i Paula Camus en va fer 3. Les jugadores de Miki Oca van tenir un 57% d’efectivitat en el llançament. El pròxim partit de la selecció espanyola serà demà contra Eslovàquia (11.30 h), cuer del grup, i ha de servir per continuar perfilant detalls i donar descans fent rotacions per arribar als quarts en les millors condicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)