Waterpolo

Tres de tres a Split per a l’equip de David Martín

Waterpolo. La selecció espanyola masculina tanca la fase de grups amb pallissa sobre Alemanya (6-17) i espera rival a quarts, dimarts

El triomf de la selecció espanyola masculina sobre Alemanya, per 6-17, permet a l’equip estatal –vuit dels seus quinze jugadors son catalans– tancar la fase de grups amb tres de tres, no haver de disputar la primera eliminatòria del play-off i esperar rival en els quarts de final de l’Europeu, dimarts contra Croàcia o Grècia. L’equip que entrena el barceloní David Martín va superar sense problemes el conjunt germànic, que marxa sense haver aconseguit cap victòria, amb Roger Tahull com a màxim golejador (4). Alberto Munárriz, amb dos gols d’entrada, tres en el primer parcial (1-5, amb dos més de Sergi Cabanas), encarrilava el marcador.

“Era un partit amb el perill que els jugadors només estiguessin pensant en els quarts de final. Hem entrat bé en el partit i hem treballat coses en defensa que volíem millorar respecte a l’últim partit contra els Països Baixos. Ara als quarts vindrà un rival més dur, Grècia o Croàcia, però crec que estem preparats”, diu Martín. “Era un partit per agafar bones sensacions de cara als quarts i ho hem aconseguit. També per corregir errors d’altres partits sobretot en defensa i treballar els petits detalls: afrontem els quarts al màxim”, destaca Tahull.

La selecció espanyola masculina, campiona del món aquest estiu a Budapest, busca el primer títol continental. La femenina, en canvi, és la vigent campiona i avui tanca la fase de grups contra Eslovàquia (11.30 h), cuera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)