Ciclisme

La sisena Sea Otter Europe torna amb més força

Més de 220 estands i 350 marques, d’una banda, i 13 proves esportives, de l’altra

La Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show celebra la seva sisena edició dels dies 23 al 25, amb un nou festival de mobilitat urbana i una zona d’exposició més extensa, amb més de 220 estands i 350 marques, a banda del programa esportiu que compta amb tretze proves i per les quals encara hi ha les inscripcions obertes. L’accés al festival serà gratuït però cal una entrada, disponible mitjançant el lloc web oficial de la cita.

La fira, que l’any passat va superar els 45.000 visitants en la seva tercera edició al setembre –les anteriors s’havien fet al juny, fins l’esclat de la pandèmia–, s’ha presentat a l’Ajuntament de Girona en un acte en què l’alcaldessa Marta Madrenas destaca: “Girona és una ciutat excepcional per al ciclisme. No ho diem només nosaltres, sinó que ens ho reconeixen. Des del consistori, treballem perquè tots els veïns i veïnes puguin gaudir del rendiment econòmic i avantatges que la Sea Otter té per la ciutat”.

“La Diputació de Girona va néixer fa 200 anys amb un objectiu únic: la prosperitat de la demarcació. És palpable que el Sea Otter aporta prosperitat a la demarcació, i molta. Per això hi hem de ser, i hi som des del primer dia” apunta Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)