Ciclisme

La Sea Otter supera els 3.000 inscrits

Ciclisme. La fira internacional es duu a terme del 23 al 25 de setembre i el campionat estatal d’XCC és la novetat del seu programa esportiu

La sisena edició de la Sea Otter Costa Brava Girona es farà d’aquí a dos caps de setmana i quan encara hi ha les inscripcions obertes per a les seves tretze proves esportives –hi ha temps fins al dia 21– se superen els 3.000 dorsals. La fira, que l’any passat va superar els 45.000 visitants en el seu tercer any a la tardor, ja té més de 8.000 entrades descarregades. Un dels grans atractius és la Demobike, que permet als aficionats provar les darreres novetats de les marques capdavanteres del sector. Obrirà les reserves dimarts que vinent.

El campionat estatal d’XCC és la principal novetat d’un programa esportiu en què hi ha les curses de BTT en la modalitat olímpica i marató, les proves cicloturistes de carretera i grava, el repte de la Pirinexus i proves amb bicis elèctriques i clàssiques. L’XCC és el short track, modalitat en la qual Jofre Cullell va ser onzè en el darrer campionat del món, a Les Gets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)