Tennis

Banc Sabadell signa tres anys més fins al 2025 com a patrocinador principal del Godó

Banc Sabadell i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 han arribat a un acord perquè l’entitat bancària segueixi sent el patrocinador principal del Barcelona Open Trofeu Comte de Godó tres anys més, fins al 2025.

Aquest acord de patrocini, l’ampliació del qual han fet pública aquest dimecres ambdues entitats, és el més llarg de la història del torneig, ja que Banc Sabadell serà el patrocinador principal del Godó, com a mínim, durant 17 anys.

L’edició del 70 aniversari d’aquest ATP 500 es disputarà del 15 al 23 d’abril de 2023 a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona i presentarà novetats en la seva imatge, amb la incorporació d’elements commemoratius d’aquesta efemèride. Banc Sabadell va iniciar la seva aposta pel torneig el 2008, quan va passar a denominar-se Barcelona Open Banc Sabadell. Des de llavors, el Trofeu Comte de Godó ha seguit consolidant-se com “un esdeveniment de màxima rellevància esportiva i com una gran plataforma de projecció internacional de la ciutat de Barcelona”.

Per al RCTB-1899, en paraules del seu president, Jordi Cambra, ampliar l’aliança amb Banc Sabadell és “una gran notícia per al torneig”, perquè li permetrà “seguir amb la línia de creixement” que ha tingut l’obert en les última dècades. “Després de més de 14 anys de relació, tant el banc com el torneig tenim integrada una filosofia de treball que va en la mateixa direcció i que és clau per mantenir-nos en l’elit dels tornejos de terra”, ha subratllat Cambra.

Josep Oliu, president de Banc Sabadell, ha destacat que l’entitat que dirigeix sempre s’ha sentit identificada “amb els valors del tennis” i que per això han apostat per renovar la seva confiança en el Godó “ampliant el seu patrocini tres anys més”. En aquest sentit, Oliu creu que l’esdeveniment és “un torneig de projecció nacional i internacional que s’ha convertit en punt de trobada amb la societat catalana, clients i col·laboradors”, per la qual cosa aporta un valora afegit a la imatge de marca que té l’entitat bancària.

Per la seva banda, Xavier Pujol, CEO del torneig, va celebrar l’ampliació de l’acord, “que suposa un impuls fonamental per seguir posicionant el Barcelona Open Banc Sabadell com un dels més prestigiosos del circuit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)