Futbol sala

El Barça ensopega contra el Noia (3-4)

Tot i la reaparició de Ferrão, al conjunt blaugrana li ha faltat frescor i clarividència

El Barça ha encaixat la quarta derrota de la lliga, la segona al Palau Blaugrana, contra el Noia (3-4), un nouvingut a la primera divisió però que està consolidat entre els vuit primers. Tot i la reaparició de Ferrão, al conjunt blaugrana li ha faltat frescor i clarividència després d’una aturada de la competició pels partits de seleccions, amb fins a vuit jugadors convocats. El Barça continua líder amb 52 punts, però demà (12 h) pot veure com el Palma (46) li escurça diferències si puntua a Son Moix contra El Pozo Múrcia.

L’inici de partit ha estat frenètic. Dos minuts i un gol per banda. Ferrão només ha necessitat 55 segons per deixar la seva empremta després de tres mesos i mig fora de les pistes. El pivot de Chapecó ha rematat amb un xut creuat una falta servida per Carlos Ortíz i ha inaugurat el ball al Palau Blaugrana. Sense temps per a celebracions, el conjunt gallec ha replicat amb una mitja volta d’Alisson Neves, que ha sorprès Miquel Feixas amb un xut ajustat al pal esquerre. A partir d’aquí, el partit s’ha obert, amb bones oportunitats per tots dos equips, amb Antonio i Pirata com a protagonistes. En el tram final de la primera meitat i amb el rival amb cinc faltes, el Barça ha pressionat de valent, però qui ha vist porteria ha estat el Noia. Una llarga assistència d’Henrique l’ha culminat al contraatac Edu Jabá (17’), amb Feixas descol·locat. El porter brasiler ha guanyat un cara a cara davant el vallesà Sergio González, però Bruno Gomes també ha estat a punt de marcar el tercer en una gran acció individual en què ha superat la defensa blaugrana i ha acabat rematant desviat.

A la segona meitat, s’ha repetit el guió de la primera. Pito li ha robat la cartera a Pirata i no ha perdonat tot sol davant Henrique (23’) per restablir l’equilibri. El tècnic del Noia, el mataroní Marlon Velasco, ha ordenat el porter jugador per intentar frenar la reacció blaugrana. La fórmula li podia haver sortit cara perquè Adolfo ha xutat al pal tot sol davant porteria. Semblava que l’equip blaugrana posava la directa, però les seves concessions defensives han tornat a donar vida al rival. El Noia ha tornat a prendre la iniciativa amb un xut de falta de Power (25’), en què ni Ferrão ni Feixas han estat prou vius. El Barça ha perdut el rumb i encara ha encaixat un quart gol de Douglas Silva (27’) després d’un servei de cantonada. Encara restaven 13 minuts, però entre les intervencions d’Henrique i la falta de punteria local el resultat ja no s’ha mogut fins a 45 segons del final, en què Adolfo ha segellat el 3-4 definitiu.