Futbol sala

L’Industrias perd a Manzanares (4-2) i continua sense conèixer la victòria en la segona volta

L’equip colomenc manava per 1-2 a la mitja part

L’Industrias Santa Coloma continua sense conèixer la victòria en la segona volta i avui ha fet un pas enrere en les seves aspiracions després de perdre a la pista del Quesos Hidalgo Manzanares (4-2), un rival directe de la part baixa de la classificació.

Un potent xut de falta del capità David Álvarez (10’) ha obert el resultat al pavelló Antonio Caba. El conjunt local també ha restablert l’equilibri a pilota aturada. Khalid ha comès penal sobre Juan Emilio, i Matamoros (15’) s’ha encarregat d’executar-lo. L’Industrias no estava disposat a arribar al descans amb desavantatge. Álvarez, veient la posició avançada del porter rival, ha estat a punt de marcar el segon amb xut des de pròpia pista, però la pilota s’ha estavellat al pal. El premi ha arribat poc després amb una pilota que Albert Cardona ha servit al segon pal i Uri Santos ha enviat al fons de la xarxa (18’).

Després de la represa, el Quesos Hidalgo Manzanares ha fet un pas endavant i ha posat setge sobre l’àrea rival. Després de diverses oportunitats, ha arribat el gol de l’empat (33’). Cortés ha marcat mentre Víctor Ramos era estès a terra després de rebre un fort cop al turmell, que l’ha forçat a abandonar el partit. Després d’aquesta acció Uri Santos ha estat expulsat per protestar. El Manzanares ha capgirat el resultat quan havia apostat per l’atac amb cinc jugadors i després d’un gol en pròpia porta de Cardona. L’Industrias també ha apostat per la mateixa fórmula, però qui ha marcat ha estat el rival que ha signat el gol de la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)