Tennis

Ramos, l’únic català

Tennis. Torna a representar el tennis català en el Barcelona Banc Sabadell. Àlex Martí i Pol Martín queden fora en l’ultim partit de la prèvia

El veterà mataroní de 35 anys Albert Ramos (50è de l’ATP) afrontarà aquesta setmana la seva enèsima participació en el Barcelona Open Banc Sabadell en qualitat d’únic català del quadre i disputant la primera eliminatòria contra l’equatorià de 31 anys Emilio Gómez, davant del qual mai no ha jugat. Ramos és un clàssic del torneig i afrontarà la seva setzena aparició des del 2007. Té un balanç de 16-14 i el seu millor resultat van ser els quarts del 2013 contra Rafa Nadal i del 2017 contra Andy Murray. Aquest any no travessa un bon moment i arriba a Barcelona amb un balanç de 4-11 i amb ganes de ressorgir. Els catalans del RCT Barcelona-1899 Pol Martín Tiffon, contra l’eslovac Jozef Kovalik –per un disputat 6-3, 5-7 i 6-2–, i Alex Martí, contra l’argentí Marco Trungelliti –6-7 (4), 6-2 i 6-4–, van quedar fora en l’últim partit de la prèvia. Els altres dos catalans que van disputar la fase de qualificació, Oriol Roca i Max Alcalà, havien perdut en el primer partit. Tots quatre pertanyen al RCT Barcelona-1899, el club organitzador.

Rublev, campió

El rus de 25 anys Andrei Rublev (5) va derrotar el danès de 19 anys Holger Rune (6) per 5-7, 6-2 i 7-5 i va guanyar el Masters 1000 de Montecarlo. És el tretzè títol i el primer del curs del tennista de Moscou, que es va passar el partit remuntant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)