Tennis

Tsitsipas vol el títol

Tennis. Barcelona Open Banc Sabadell. El tercer favorit diu que espera aconseguir una gran victòria i que Alcaraz ho posarà difícil

Stefanos Tsitsipas, el segon cap de sèrie del Barcelona Open Banc Sabadell, va comentar en la seva arribada al torneig que lluitarà per aconseguir el títol: “Aquest és un gran torneig, i espero que amb esforç i dedicació hi pugui aconseguir una gran victòria.” El grec va jugar les finals del 2018 i el 2021 i les va perdre contra Rafa Nadal. En aquesta edició va destacar la presència de Carlos Alcaraz, que és el primer favorit: “Que hi hagi jugadors com Carlos Alcaraz en aquest torneig és molt bo. Òbviament m’ho posa més difícil, però això sempre ajuda a millorar.”

Carlos Alcaraz ja coneix el seu rival, serà el portuguès Nuno Borges, i jugarà avui mateix. El noruec Casper Ruud s’enfrontarà al nord-americà Ben Shelton.

El jugador de Conca establert a València Pablo Andújar va jugar el seu últim partit a Barcelona perquè aquest any es retira. Ha estat en onze edicions del torneig, va ser finalista el 2015, i va rebre un petit homenatge després de perdre (6-2 i 7-5) contra l’argentí Tomas Etcheverry. Albert Ramos, que debuta avui en l’individual, i Jaume Munar van perdre en els dobles contra els argentins González i Molteni per 6-1 i 7-6 (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)