Tennis

Albert Ramos cau en el debut contra l’equatorià Emilio Gómez

L’únic català en el quadre individual del Barcelona Open Banc Sabadell, el mataroní Albert Ramos (58è de l’ATP), ha perdut per 6-3, 1-6 i 6-4 en 2 hores contra l’equatorià Emilio Gómez –el fill del mític Andrés Gómez, dos cops campió a Barcelona– en la primera eliminatòria (32ns). Ramos ha reaccionat prou bé en el segon set però no ha tingut continuïtat en el primer enfrontament entre tots dos tennistes. El català només ha guanyat el 50 per cent dels punts guanyats amb el primer servei i, curiosament, n’ha obtingut més percentualment amb el segon (56 per cent). Ramos ha consumat sis estèrils trencaments (6/9) perquè la seva debilitat amb el servei –ha jugat amb un 48 per cent de primers–l’ha hipotecat amb sis breaks en contra. Gómez jugarà contra el búlgar Grigor Dimitrov (11).

A la central, el noruec Casper Ruud (3) ha debutat amb un triomf en els setzens –els caps de sèrie estan exempts en la primera eliminatòria–contra el nord-americà de 20 anys Ben Shelton per 6-2 i 7-6 (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)