Tennis

Aryna Sabalenka i Stefanos Tsitsipas, endavant a Roland Garros

La bielorussa Aryna Sabalenka (2) i el grec Stefanos Tsitsipas (5), els caps de sèrie de més graduació dels que han jugat fins ara, han resolt l’accés a la segona eliminatòria de Roland Garros. Sabalenka s’ha desfet de la ucraïnesa Marta Kostyuk, que no l’ha volgut saludar, ni abans ni després del partit, en protesta per la invasió del seu país per part de Rússia, per 6-3 i 6-2. Kostyuk ha argumentat en la sala de premsa que Sabalenka no ha condemnat de manera explícita la invasió: “Sempre generalitza en les seves respostes i el que ha de fer és dir quina és la seva opinió sobre això.” Sabalenka jugarà contra la seva compatriota Iryna Shymanovich, classificada a través de la fase prèvia (25a anys i 214a de la WTA).

Tsitsipas, per la seva banda, ha superat el txec Jiri Vesely (455è del mon) per 7-5, 6-3, 4-6 i 7-6 (7) amb més desgast del que es podia preveure. L’hel·lè se les heurà en la segona eliminatòria amb l’andalús Roberto Carballés, que s’ha desfet del nord-americà procedent de la fase prèvia Emilio Nava per 7-6 (5), 6-3 i 6-2. La primera sorpresa a París l’ha protagonitzat la txeca Karolina Muchova (43a de la WTA), que s’ha desfet de la grega Maria Sakkari (8) per 7-6 (5) i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)