Tennis

Bolsova aprofita l’oportunitat i es planta a la segona eliminatòria de Roland Garros

La palafrugellenca Aliona Bolsova (131a) ha aprofitat la seva condició de lucky loser, –perdedora afortunada– després d’haver estat repescada divendres per una baixa en el quadre i s’ha plantat amb autoritat a la segona eliminatòria de Roland Garros derrotant l’eslovaca de 33 anys Kristina Kucova (451a de la WTA)per 6-2 i 6-1. D’entrada, però, i malgrat la claredat del resultat, Bolsova, ha hagut de remar. Ha arrencat malament amb un 0-2 en contra però ha encadenat sis jocs seguits i s’ha adjudicat el primer parcial amb una gran autoritat per 6-2, amb una dinàmica que ha prosseguit en el segon acte. Bolsova jugara la segona eliminatòria contra la vencedora del duel que han de jugar avui la perillosa russa Veronika Kudermetova (11) i l’eslovaca Anna Karolina Schmiedlova.

Derrota de Ramos en cinc sets

El mataroní de 35 anys Albert Ramos (67è de l’ATP), l’únic català en el quadre masculí, ha perdut en cinc sets contra el suís de 38 Stan Wawrinka (89è): 7-6 (5), 6-4, 6-7 (1), 1-6 i 6-4 en 4h35–després d’haver protagonitzat una gran reacció. El català no ha tingut ni tan sols una pilota de trencament en els dos primers sets, dominats per Wawrinka, que ha sabut gestionar el tie-break del primer i ha resolt amb un trencament en el segon, fent gala del seu joc trepidant amb acceleracions mortíferes i amb un revés a una mà de gran nivell

Albert Ramos no ha llançat mai la tovallola i ha reaccionat amb contundència en el tercer set quan estava contra les cordes. Ha aixecat un break en contra –de fet, fins i tot ha salvat una pilota de segon trencament–i ha estat molt superior en el tie-break completant una metamorfosi meteòrica davant d’un rival que l’havia guanyat en els set partits precedents i que li va barrar el pas en aquest mateix torneig el 2016 en els quarts de final, la millor actuació del català en un gran eslam. El partit s’ha tornat a capgirar com un mitjó en el cinquè acte quan el suís i campió a París el 2015 ha trencat en el tercer joc, ha renascut aixecant el puny i, posteriorment i tot l’oposició del català, ha tancat el partit en la tercera oportunitat. Una altra dada que il·lustra la capacitat de lluita del maresmenc és que ha salvat tretze pilotes de trencament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)