Tennis

Granollers i Zeballos, finalistes de dobles de Wimbledon

Marcel Granollers i Horacio Zeballos (15) han derrotat per 6-4 i 6-3 en 1h09 els alemanys Kevin Krawietz i Tim Puetz (10) i jugaran la final del quadre de dobles de Wimbledon després d’haver caigut en les semifinals de l’obert d’Austràlia i de Roland Garros d’aquest curs. Serà la cinquena final de gran eslam del jugador català, que ha perdut les quatre anterirors. Els seus rivals seran el neerlandès Koolhof i el britànic Skupski (1), que han derrotat l’indi Bopanna i l’australià Ebden (6) per 7-5 i 6-4. El català i l’argent han fet gal·la d’una gran eficiència: han segellat les dues pilotes de trencament de què han disposat i, molt ferms amb el servei, no han concedit cap oportunitat als rivals.

El partit se’ls hi ha posat ràpidament de cara quan han rendibilitzant la seva primera oportunitat i han confirmat la ruptura amb el servei. No han cedit i s’han adjudicat el primer set per 6-4. Un break en el set joc del segon acte quan el resultat era d’empat a 3 ha fet molt mal als alemanys, que també han cedit el seu següent torn de servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)