Tennis

Alcaraz jugarà contra Djokovic la seva primera final a Londres

El número 1 mundial derrota Medvédev, tercer favorit, per un triple 6-3

Carlos Alcaraz s’ha classificat d’una manera brillant i contundent per la seva primera final de Wimbledon al derrotar en la semifinal a Daniïl Medvédev per 6-3, 6-3 i 6-3 en 1h49. El murcià, el primer favorit, s’ha mostrat molt superior al rus, el tercer cap de sèrie, i en tot moment ha dominat el joc i el resultat. El seu rival en la final de diumenge serà Novak Djokovic, segon cap de sèrie, que és l’actual campió, té set títols en aquest gran eslam i disputarà la seva novena final sobre la gespa de Londres.

Daniïl Medvédev ha resistit l’empenta i les ganes de guanyar de Carlos Alcaraz en el primer set i fins el vuitè joc el murcià no s’ha avançat amb un trencament de servei. En la segona mànega el número 1 mundial ha començat fort, s’ha situat amb un 3-1 i ha mantingut el seu bon joc fins sumar el segon parcial. En el tercer set Carlos Alcaraz ha mantingut l’inèrcia d’encerts i s’ha avançat amb 3-0 després d’un nou break, però s’ha despistat. Daniïl Medvédev l’hi ha tornat el trencament i s’ha entrat en una dinàmica boja amb quatre breaks consecutius fins el 5-3 i servei del murcià. Carles Alcaraz ha assegurat el seu servei i ha aconseguit la victòria i la classificcaió per la gran final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)