Tennis

Djokovic, el campió, defensarà el títol en la seva novena final a Wimbledon

El serbi guanya per 6-3, 6-4 i 7-6 (4) l’italià Sinner

Novak Djokovic s’ha classificat per la final de Wimbledon al superar per 6-3, 6-4 i 7-6 (4) Jannik Sinner en un partit molt complert i en el que ha dominat sobretot en els dos primers sets. El serbi, segon favorit, defensarà el títol que va aconseguir la temporada passada i buscarà el vuitè sobre la gespa de Londres. Novak Djokovic jugarà la seva novena final a Wimbledon, i ja ha arribat a les 35 finals en un gran eslam, el rècord històric.

L’italià Jannik Sinner, vuitè cap de sèrie, s’ha mostrat irregular en els dos primers sets, essent capaç d’alternar grans cops amb errades que l’han anat condemnant. Novak Djokovic ha trencat el servei del seu rival una vegada en els primers jocs de cada set i s’ha avançat clarament. En la tercera mànega el serbi ha disposat de tres boles de break en el tercer joc, però l’italià ha remuntat i ha guanyat el seu servei. A partir d’aquí Jannik Sinner ha començat a jugar millor i amb més consistència, ha tingut una bola per guanyar el set, però s’ha arribat al tie-break. Novak Djokovic no ha desaprofitat l’ocasió de tancar la semifinal, ha estat superior, i ha aconseguit la classificació per la final després de 2h47 de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)