El Barça perd per 40-38 l’amistós a la pista del Hannover

El conjunt alemany ha estat més encertat en la segona meitat i ha donat la volta al 19-21 del descans

El Barça ha perdut per un ajustat 40-38 en l’amistós a la pista del Hannover. Aquest era un partit especials pel tècnic del conjunt blaugrana Carlos Ortega ja que l’equip alemany va ser l’últim abans que assumís la responsabilitat d’entrenar al Barça, i és pràcticament un ídol dels aficionats.

Els alemanys han iniciat el partit molt centrats i amb curtes avantatges, i els blaugrana han donat la volta al partit poc a poc fins el 19-21 del descans. En la segona meitat el Hannover ha pujat l’intensitat del seu joc. En els darrer cinc minuts els alemanys s’han posat per davant en el marcador i l’encert del seu porter ha acabat d’assegurat la victòria local i la primera derrota de la pretemporada blaugrana (40-38).