Waterpolo

Pòquer català a Europa

Waterpolo.El CE Mediterrani s’uneix al Mataró, el Terrassa i el Sant Andreu i es classifica per jugar la fase de grups de la Champions

El CE Mediterrani, amb molta incertesa i depenent de tercers, va completar ahir el pòquer català d’equips classificats per jugar la fase de grups de la Champions femenina de waterpolo. L’Assolim Mataró, el CN Terrassa i el CN Sant Andreu ja havien certificat el pas i l’Astralpool Sabadell, el vigent campió, ha accedit directament a la fase final. També estaven classificats prèviament els altres tres caps de sèrie: l’Olympiacòs, l’Orizzonte i l’Eger. En tot cas, cinc dels 16 equips que jugaran la fase de grups són catalans en una competició que el curs passat va tenir final catalana.

El conjunt de Sants va caure en els penals contra l’Antenore Plebiscito Padova (15-17) però el triomf del Mulhouse francès, l’amfitrió i campió de grup passés el que passés, sobre el Trieste (10-9), li va garantir la plaça com a tercer de grup. L’Assolim CN Mataró, per la seva banda, va tancar una setmana intensa i rodona a la piscina exterior Joan Serra amb una espectacular golejada contra el CN Terrassa (20-7). Sis partits en set dies que li han proporcionat el títol de la copa Catalunya i el lideratge del grup C de la fase prèvia de la Champions.

Euro Cup masculina

El CN Barcelona va vèncer ahir l’Apollon Smyrnis per 13-6 i va certificar el primer lloc del grup G, que s’ha jugat a la Nova Escullera. L’equip cenebista ja tenia el bitllet garantit per a la segona fase. El CN Mataró, que ahir va tancar la seva participació amb un triomf per 12-9 contra el Ludwigsburg en el grup B, i el CN Terrassa, que va finalitzar dissabte, han quedat eliminats. Només es classificaven els dos primers de cada un dels grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.