Waterpolo

Pendents del sorteig

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell, l’Assolim Mataró, el Sant Andreu, el Mediterrani i el Terrassa coneixeran aquest migdia el full de ruta en la fase de grups d’una Champions més catalana que mai

L’Astralpool CN Sabadell, com a cap de sèrie, i l’Assolim CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CE Mediterrani i el CN Terrassa, classificats després de la fase prèvia, estaran pendents aquest matí (11 h) del sorteig de la fase de grups de la Champions femenina, que ha de marcar el seu full de ruta en una competició que ha canviat totalment de format. Els setze equips classificats es repartiran en quatre grups de quatre, que disputaran una lligueta per determinar els noms dels quatre protagonistes de la fase final. Només el vencedor de cada grup obtindrà el bitllet per a la final a quatre. En un bombo hi haurà els quatre caps de sèrie, els guanyadors de les quatre grans lligues –CN Sabadell, Orizzonte Catània, Olympiacòs i Eger–, i en els altres tres estaran agrupats els primers, els segons i els tercers classificats de la fase prèvia. Amb l’únic condicionant de no repetir rivals de la fase preliminar, el sorteig podria propiciar duels fratricides com un Sabadell-Mataró, que deixaria fora de combat a un dels dos finalistes de l’última edició de la Champions. El sorteig, que es disputa a Barcelona, evidenciarà en tot cas el potencial del waterpolo català, que tindrà fins a cinc representants de setze participants. Grècia i Hongria, amb quatre equips cadascun; Itàlia, amb dos, i França, amb un, completen les cinc lligues amb representació.

Caps de sèrie
Astralpool CN Sabadell (Catalunya)
Orizzonte Catània (Itàlia)
Olympiacòs (Grècia)
Tigra Eger (Hongria)
Fase prèvia (primers classificats)
UVSE Budapest (Hongria)
Mulhouse WP (França)
Assolim CN Mataró (Catalunya)
CN Sant Andreu (Catalunya)
Fase prèvia (segons)
Alimos NAC Betsson (Grècia)
Ethnikos Pireu (Grècia)
Vouliagmeni (Grècia)
SIS Roma (Itàlia)
Fase prèvia (tercers)
Ferencvàros (Hongria)
CE Mediterrani (Catalunya)
CN Terrassa (Catalunya)
Dunaujvàros (Hongria)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)