L’Astralpool Sabadell enllesteix l’estrena europea en mitja part

Waterpolo. El vigent campió ja dominava per 8-2 el Mulhouse francès abans del descans

L’Astralpool CN Sabadell va començar el seu periple en la Champions, on defensa títol, amb una victòria còmoda contra el Mulhouse francès (18-10) i posa en evidència que és el gran candidat per obtenir la primera plaça del grup. L’equip sabadellenc va anar per feina i a la mitja part ja tenia la victòria encarrilada (4-1, 4-1, 5-3 i 5-5). Després del descans llarg, va abaixar el pistó en defensa, però no va tenir problemes per gestionar la seva renda fins al final. David Palma va donar minuts de joc a les més joves i va fer debutar en competició europea Ona Jurado, de només 14 anys. Sofia Giustini, amb 4 gols, va ser la màxima anotadora.