Waterpolo

La supercopa en joc a Can Llong

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell, amb onze títols, vol recuperar el tron després de dos triomfs consecutius de l’Assolim CN Mataró

L’Astralpool CN Sabadell i l’Assolim CN Mataró dirimeixen avui (19.15 h, TdP) el vencedor de la supercopa d’Espanya, el segon títol en joc del curs. El primer, la copa de Catalunya, es va resoldre fa tres setmanes a favor de les maresmenques per un ajustat 12-11 en un duel disputat a la piscina Joan Serra de Mataró. En aquell partit, les vallesanes van tenir la baixa de Judith Forca per malaltia. Ara la final es trasllada a Can Llong, en què les sabadellenques intentaran fer valer la seva condició d’amfitriones. El CN Sabadell, amb onze títols en catorze edicions, és el gran dominador de la competició, tot i que el CN Mataró s’ha emportat tres guardons en les quatre últimes temporades, els dos últims de manera consecutiva.

Els dos equips arriben a la cita després d’haver fet els deures el cap de setmana en la jornada inaugural de la fase de grups de la Champions. El conjunt de David Palma va vèncer el Mulhouse francès a casa (18-10) i les de Dani Ballart van sotmetre sense miraments el Tigra Eger hongarès a domicili (5-18).

Demà final masculina

Demà serà el torn de la supercopa masculina, que es disputa a la piscina de Sant Sebastià (13 h) amb el Zodiac CN Atlètic Barceloneta com a amfitrió i defensor del títol i l’Astralpool CN Sabadell com a aspirant. L’equip mariner, amb setze títols, és el gran referent de la competició, mentre que el conjunt sabadellenc el segueix amb quatre corones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)