Còrfbol

Debut contra Tailàndia

Corfbol. La selecció catalana inicia avui (13.15 h) la participació en el seu setè mundial, a Taipei City (Taiwan), contra el conjunt asiàtic i demà se les haurà amb la República Txeca en el duel clau

La rejovenida selecció catalana de corfbol comença avui a Taipei City (Taiwan) el mundial contra la desconeguda Tailàndia (13.15, hora catalana) i diumenge (13.15 h) se les haurà amb la combativa República Txeca en el segon i darrer partit del grup H, duel clau, ja que el primer de grup obté l’accés directe. Del 23 al 27 es jugarà la segona fase i els dies 28 i 29, les semifinals i la final, i els partits de classificació de la resta d’equips. El mundial el disputen 24 seleccions. Desena a Sud-àfrica 2019, Catalunya ha participat ininterrompudament en tots els mundials absoluts des del seu debut, el 1999 a Austràlia, i en aquesta setena participació voldrà demostrar que continua sent una de les potències europees en aquest esport, sempre darrere dels Països Baixos –vigents campions i que han guanyat els set últims campionats– i Bèlgica, els grans dominadors. El quart lloc del mundial de la Xina 2011 és el zenit de la selecció en el campionat, sense oblidar el bronze en l’europeu 2016 als Països Baixos.

La selecció que dirigeix Miguel Ángel Tobaruela la formen: Aitana Segura, Aina Artés, Roc Margaix, Berta Alomà, Pau Segura, Aida Rodríguez, Adrià Margaix, Maria Garcia, Dani Fernández, Laura Tobaruela, Ivan Bara, Javi Navarro, Ona Pitarch i Àlex Llovera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)