Còrfbol

Catalunya perd contra Txèquia (25-15) i passa a la segona fase del mundial amb una derrota

Demà s’enfronta als Països Baixos, l’actual campió, i dimarts a Eslovàquia

La selecció catalana ha perdut per un clar 25-15 contra la República Txeca en la primera fase del mundial que s’està disputant a Taiwan i ha passat a la segona amb una derrota acumulada. Catalunya i el conjunt txec formaran grup en la segona fase amb els Països Baixos, l’actual campió mundial, i Eslovàquia. Demà el conjunt català s’enfrontarà al conjunt neerlandès (8 hora catalana), i dimarts als eslovacs (11.30 h).

La selecció catalana ha fet un bon primer quart, s’ha situat amb un 1-4, i ha arribat al final dels primers deu minuts amb un 3-6. En l’inici del segon període ha tornat a anotar, però a partir d’aquí els txecs han imposat el seu físic i els catalans no han estat encertats en els llançaments. El resultat ha estat un parcial de 5-0 i la República Txeca ha passat a dominar per 8-6, i ha arribat al descans amb una avantatge de 9-7.

La segona meitat ha estat completament dominada pel conjunt txec que s’ha mostrat molt encertat en els llançament, mentre que els catalans han desaprofitat molts tirs que han tocat la cistella i no han entrat. Al final del tercer quart Txèquia guanyava per 16-13, i en els darrers deu minuts ha ampliat notablement la seva avantatge fins el 25-15 final. Adrià Margaix i Javi Navarro han anotat tres cistelles cada un per Catalunya.