Còrfbol

Catalunya inicia el mundial amb una clara victòria contra Tailàndia (24-7)

Demà s’enfronta a la República Txeca (13.15 h), un rival més complicat, per decidir el primer de grup

La selecció catalana ha iniciat el mundial amb una clara victòria per 24-7 contra Tailàndia. Catalunya no ha tingut cap problema per aconseguir el triomf en un partit que ha dominat des de l’inici. En el primer quart els catalans ja s’han avançat amb un 8-3 i s’ha arribat al descans amb un clar 16-5. En la segona meitat hi han hagut canvis i s’han repartit els minuts entre els jugadors i les jugadores de cara al partit de demà. Catalunya s’enfrontarà demà (13.15 hora catalana) a la República Txeca amb qui es jugarà la primera posició del grup, important de cara a la segona fase. Els txecs van guanyar ahir a Tailàndia per 24-5.