Futbol sala

El Barça jugarà la fase elit a Riga contra els amfitrions, l’Etoile Lavalloise i el Città di Eboli

El conjunt blaugrana esquiva el Kairat Almaty, que competirà a Pristina (Kosovo) i protagonitzarà un duel d’alt voltatge amb el Benfica

El Barça es jugarà l’accés a la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League a Riga (Letònia), seu del grup A, i ha esquivat el Kairat Almaty, amb vint participacions en la competició i el rival més qualificat i temut pels caps de sèrie. A més del Riga, que jugarà la fase elit per primera vegada i té el mític Ricardinho a les seves files, els altres contrincants del conjunt blaugrana seran l’Etoile Lavalloise francès i el Città di Eboli italià. La fase elit es disputarà del 29 de novembre al 3 de desembre i només el primer classificat de cada grup accedirà a la final a quatre, programada per a finals de maig.

A Pristina (Kosovo), la seu del grup B, hi jugaran l’organitzador, el Benfica, el Kairat Almaty i el Dobovec eslovè. El grup C es disputarà a Lisboa i a més dels amfitrions de l’Sporting hi competiran l’Anderlecht, el Loznica serbi i l’Haladás hongarès. I finalment, el grup D tindrà Palma com a escenari. El vigent campió europeu se les heurà amb el Hit Kyiv ucraïnès, l’Olmissum croat i el Lubawa polonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)