Futbol sala

Objectiu complert

Futbol sala. El Barça, amb gols de Sergio González i Adolfo, tomba el combatiu Loznica i tanca la fase principal de la Champions com a líder invicte

Loznica-Grad 0 Barça 2

LOZNICA-GRAD:Vulic; Vasic, Radovanovic, Pavlovic, Dandan –cinc inicial–; Jovanovic, Nikolic, Barucija, Todoric, Rosic, Djordjic, Machado i Luiz Fernando.BARÇA:Dídac; Dyego, Pito, Sergio González, Erick –cinc inicial–; Martí, Coelho, Antonio, Adolfo, Catela, Harrison i Touré.GOLS:0-1 (24’) Sergio González. 0-2 (39’) Adolfo.

El Barça va superar el combatiu Loznica-Grad per 0-2 i va complir l’objectiu d’accedir a la fase elit de la Champions com a líder invicte. Els gols de Sergio González (24’) i Adolfo (39’), en la segona meitat, van resoldre el duel amb l’equip serbi, que també passarà a la fase següent com a tercer classificat. La mala notícia va ser la targeta groga a Pito –posteriorment veuria la vermella– que li impedirà jugar el primer partit de la fase elit. El sorteig serà dijous vinent. Tot i un inici efervescent del Loznica, el Barça va passar a controlar el partit. Va sotmetre el rival, però en el primer temps va ser incapaç de marcar davant un Vulic salvador. La insistència culer va trobar premi després de la represa (24’), amb un potent xut de Dyego que Sergio González va desviar al fons de la porteria. El Barça va sobreviure a la vermella de Pito (26’) i Adolfo (39’) va rematar la feina quan el Loznica també es va quedar en inferioritat per l’exclusió de Radovanovic (37’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)