Futbol sala

El peatge de Loznica

Futbol sala. Álex Yepes s’afegeix a l’allau de lesionats en el Barça i Pito es perdrà el primer partit de la fase elit de la Champions per acumulació de targetes

El Barça va fer els deures en la fase principal de la Champions a Loznica i després de tres victòries en tres partits es va assegurar el primer lloc de grup, que li aplana el camí amb vista a l’exigent fase elit de la competició, d’on sorgiran els classificats per a la final a quatre.

Però a la ciutat sèrbia no tot van ser bones notícies per a l’expedició blaugrana. Al cap de 10 minuts de partit contra l’Anderlecht es va lesionar al genoll dret Álex Yepes, precisament el pivot fitxat durant la pretemporada per cobrir la baixa de llarga durada de Ferrão. Tot i que fins avui no se li faran proves per saber l’abast de la lesió, les sensacions no són bones. La baixa de Yepes incrementa la infermeria del Barça, que amb cinc jugadors ja conformaria tot un equip titular, amb Sergio Lozano, Ferrão, Matheus i el porter Miquel Feixas. Del reguitzell de baixes, qui tindria més pròxima la reaparició és l’ala brasiler Matheus, que a principi d’octubre es va fer una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra jugant amb la selecció del seu país. Si es compleixen els terminis de recuperació, fixats entre quatre i cinc setmanes, Matheus podria estar a punt per a la fase elit, que es jugarà del 28 de novembre al 3 de desembre. Més complicada sembla la presència de Miquel Feixas, que també té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta. A tot això, i amb vista a la primera jornada de la fase elit, Jesús Velasco tampoc podrà disposar de Pito, que a Loznica va veure fins a dues targetes grogues i una de vermella i haurà de complir un partit de sanció. Un altre maldecap per al tècnic de Toledo, que no tindria cap dels tres pivots del primer equip –Ferrão, Pito i Álex– si es confirma la gravetat de la lesió per al primer partit del pròxim compromís europeu.

Amb l’allau de lesions i amb una plantilla més curta que altres cursos a causa de les retallades en les seccions, Velasco ja va haver de comptar amb fins a tres jugadors del filial, Harrison, Touré i el porter Martí, per completar la convocatòria a Loznica, i segur que ho haurà de tornar a fer amb vista a la fase elit. “Hem competit molt bé, tot i les baixes, però ja sabem que amb aquest escut això mai és excusa. Vull enviar tot el meu suport a l’Álex. Esperem que la lesió sigui el menys greu possible i els que quedem ho continuarem donant tot. Penso que estem en una bona dinàmica”, va remarcar el vallesà Sergio González després de la feina feta a Loznica.

Primers fase principal
Sporting (Portugal)
Barça (Catalunya)
Palma (Illes Balears)
Benfica (Portugal)
Segons fase principal
FC Hit (Ucraïna)
Sporting Anderlecht (Bèlgica)
Kairat Almaty (Kazakhstan)
Etoile Lavalloise (França)
Tercers fase principal
MNK Olmissum (Croàcia)
Loznica-Grad 2018 (Sèrbia)
Haladas (Hongria)
Dobovec (Eslovènia)
Primers fase preliminar
KSC Lubawa (Polònia)
Riga (Letònia)
Pristina (Kosova)
Città di Eboli (Itàlia)

El sorteig, dijous, i destinació Riga o Pristina

El Barça sabrà els rivals de la fase elit dijous en el sorteig que es portarà a terme a Nió (14 h). En tot cas, com a cap de sèrie ja sap que esquivarà els primers classificats dels altres grups de la fase principal: el Palma, vigent campió, i l’Sporting i el Benfica, semifinalistes el curs passat. Ahir es va saber que els quatre amfitrions de la fase elit seran el Palma, l’Sporting, el Pristina i el Riga. El Barça, per tant, ja sap que haurà d’anar a una d’aquestes dues últimes destinacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)