Futbol sala

Victòria èpica del Barça contra el Jimbee Cartagena (2-3)

El conjunt blaugrana consolida el lideratge amb una remuntada a la segona meitat (2-1) just després de l’enèsima lesió a la plantilla, aquest cop de l’ala vallesà Sergio González

El Barça ha sobreviscut a la pista del Jimbee Cartagena, el segon classificat, i ha signat una victòria de molt mèrit (2-3) que el referma al capdavant de la lliga de primera divisió. Després d’aquest partit avançat de la catorzena jornada, l’equip blaugrana té ara set punts de marge (25 i 18) respecte del conjunt murcià. Un gol de doble penal de Catela (38’), quan els blaugrana ja tenien la baixa de Sergio González per lesió, ha consumat la remuntada a la pista del Jimbee, que ha demostrar perquè és el segon classificat a la lliga.

El Barça ha començat amb molt bon peu. En un gran moviment tècnic, Sergio González ha rematat a gol un servei de cantonada de Pito quan ni tan sols s’havien jugat dos minuts de partit. El Cartagena ha anat entrant en joc i després de diversos avisos ha restablert l’equilibri amb un xut de Jesús (16’), que ha caçat una pilota morta al mig de l’àrea blaugrana. Amb l’1-1 s’ha arribat a la mitja part.

A l’inici de la segona meitat l’equip local ha posat setge a l’àrea blaugrana. El Barça, amb Dídac exercint de salvador, sobrevivia a l’embranzida del Cartagena, però la pitjor notícia ha estat la lesió de Sergio González. L’ala vallesà ha notat una estrebada muscular a la cuixa dreta i ha hagut d’abandonar la pista coixejant. Una baixa més, la sisena, per a la nodrida infermeria blaugrana. El Barça s’ha anat refent de la pressió local, però quan millor estava jugant ha arribat el segon gol del conjunt murcià. Dídac ha rebutjat una canonada de Javier Mínguez, però el rebot ha anat a peus de Tomaz que no ha perdonat de cara a porteria (30’). La reacció del Barça ha estat immediata perquè Pito només ha necessitat 30 segons per igualar el resultat amb un espectacular xut creuat. El Barça se sobreposava a les adversitats i feia un pas endavant. Catela ha desaprofitat un doble penal, però en el segon (38’) no ha perdonat per signar el gol de la remuntada i d’una victòria de molt valor, a només tres dies del derbi a la pista de l’Industrias Santa Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)