Futbol sala

La final a 4 passa per Riga

Futbol sala. El Barça jugarà a la capital letona contra els amfitrions, l’Étoile Lavalloise francès i el Città di Eboli italià en la fase elit de la Champions, del 28 de novembre al 3 de desembre

El Barça es jugarà l’accés a la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League a Riga (Letònia), seu del grup A, i ha esquivat el Kairat Almaty, amb vint participacions en la competició i el rival més qualificat i temut pels caps de sèrie. A més del Riga, que jugarà la fase elit per primera vegada i té el mític Ricardinho a les seves files, els altres contrincants del conjunt blaugrana seran l’Étoile Lavalloise francès i el Città di Eboli italià. La fase elit es disputarà del 28 de novembre al 3 de desembre i només el primer classificat de cada grup accedirà a la final a quatre, programada per a finals de maig.

El tanca andalús Antonio Pérez feia ahir una valoració del sorteig: “Són tres rivals d’un nivell molt similar, tres equips molt durs, que imposen un ritme de partit molt alt i que ja han demostrat a la main round del que són capaços, plantant cara a tot un Benfica, en el cas dels francesos.” I hi va afegir: “El grup també té l’atractiu de la presència de Ricardinho i sabem que el Città di Eboli era un dels rivals més difícils que ens podien tocar, però tenim molt clar que ser a la final a quatre és un dels grans objectius de la temporada i confiem molt en les nostres possibilitats, tot i les baixes.”

El Kairat Almaty jugarà a Pristina (Kosova) en un grup que té el Benfica com a cap de sèrie. L’Sporging competirà a casa amb l’Anderlecht i el Loznica, i el Palma, el vigent campió i que també exerceix d’amfitrió, té probablement el grup més accessible.

Grup A (Riga)
Barça (Catalunya)
Étoile Lavalloise (França)
Città di Eboli (Itàlia)
Riga FC (Letònia)
Grup B (Pristina)
Benfica (Portugal)
Kairat Almaty (Kazakhstan)
FK Dobovec (Eslovènia)
FC Pristina (Kosova)
Grup C (Lisboa)
Sporting de Portugal (Portugal)
Sporting Anderlecht (Bèlgica)
Loznica-Grad 2018 (Sèrbia)
Haladás (Hongria)
Grup D (Palma)
Palma (Illes Balears)
Hit Kíiv (Ucraïna)
MNK Olmissum (Croàcia)
KSC Lubawa (Polònia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)