Handbol

El Barça guanya la seva 28a copa, l’onzena seguida

Handbol. Els blaugrana vencen el Torrelavega i aixequen el títol per onzè curs consecutiu abans d’afrontar la final a quatre de la Champions a Colònia

Torrelavega 23 Barça 36

TORRELAVEGA:Mile Mijuskovic; Adrián Fernández, Alonso Moreno (1), Àlex Rubiño (1), Javier Muñoz (6), Abraham González, Daniel Ramos (3), Borja Lombilla (1), Pablo Paredes (2), Jokin Aja, Facundo Cangiani, Marko Jurkovic (3), Fabrizio Casanova (1), Matheus Almeida (2) i Mikolaj Czaplinski (3).BARÇA:Gonzalo Pérez de Vargas, Nielsen, Jonathan Carlsbogard (2), Dika Mem (8), Aitor Ariño (7), Blaz Janc (2), Timothey N’Guessan (2), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus, Djordje Cikusa (3), Domen Makuc (2), Haniel Langaro (2), Melvyn Richardson, Ian Barrufet, Petar Cikusa (1) i Javier Rodríguez (3).PARCIALS:2-5, 5-8, 7-11, 9-14, 12-17, 14-19; 16-23, 17-26, 19-28, 19-31, 20-34 i 23-36.ÀRBITRES:Andreu Marín i Ignacio García.

El Barça es va imposar al Torrelavega (23-36) a l’Olivo Arena de Jaén i va guanyar la 28a copa del seu palmarès, el 5è trofeu del curs. El domini és incontestable, fins al punt que han estat els vencedors de la competició en els últims 11 anys, és a dir, en totes les edicions des de la temporada 2013/14, inclosa. L’equip càntabre va tenir una destacada participació, classificant-se per a la final en tot just la tercera campanya de la seva història en la Lliga Asobal, però no va poder tallar l’hegemonia.

Els blaugrana van dominar des de l’inici i van completar una primera part en què la majoria dels minuts van gaudir d’un avantatge d’entre 3 i 5 gols, arribant a guanyar per 12-17 a les acaballes. Al descans, el resultat era de 15-19. Els catalans van posar la directa a la represa i van encarrilar l’enfrontament en una segona meitat (8-17) en què van ser molt superiors.

Amb aquest nou èxit, el Barça ja pot centrar tota l’atenció i els esforços en la final a quatre de l’EHF Champions League que es disputarà a Colònia els dies 8 i 9 de juny, en què l’equip barceloní, el que més vegades ha guanyat el torneig, aspira a ser el campió per dotzena vegada després de quedar-se a les portes de la final el curs passat.

El rival en la semifinal, que es jugarà el dissabte dia 8, a les 18 h, serà el Kiel alemany. L’Aalborg danès i el Magdeburg, que també juga a casa, protagonitzen l’altra eliminatòria a partit únic. En joc hi ha la classificació per a la final de la màxima competició continental, “el gran objectiu de la temporada”, tal com va confirmar el tècnic Carlos Ortega en una entrevista posterior al matx. Qui també va parlar va ser el capità Dika Mem, que va dedicar el triomf a la seva germana de 17 anys, que va morir recentment, motiu pel qual es va absentar en els quarts de final.

AMB DEDICATÒRIA

Per a mi ha estat una final especial. Ens falta un trofeu i el vull guanyar per la meva germana
Dika Mem
capità del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)