Més esport

Presents en l’ofrena floral

11-S. Els principals clubs catalans i diverses entitats esportives van participar en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada de Catalunya

L’esport català va estar ben present en la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada de Catalunya. Els principals clubs catalans i diverses entitats esportives, un any més, no es van voler perdre aquesta cita.

La delegació del Barça la va encapçalar el president Joan Laporta, que va anar acompanyat per diversos membres de la seva junta directiva i pels entrenadors del primer equip masculí i femení de futbol, Hansi Flick i Pere Romeu. També van formar part de la comitiva blaugrana els jugadors Alejandro Balde i Alèxia Putellas, així com membres d’altres seccions, com Joan Peñarroya, entrenador del Barça de bàsquet. Per la seva banda, l’Espanyol també va estar present en aquesta jornada, amb una àmplia delegació del club blanc-i-blau en què hi havia el conseller delegat, Mao Ye, i els futbolistes Sergi Gómez i Joan Garcia.

També la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) va fer l’ofrena floral, amb el seu president, Gerard Esteva, al capdavant. El van acompanyar altres representants de l’entitat, a més d’altres presidents de les federacions esportives de Catalunya, com ara Joan Soteras, de la Federació Catalana de Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)