Atletisme

Txell Soler, favorita a Mollerussa

Atletisme. La fondista olímpica de Sant Joan de Vilatorrada és la principal candidata a recuperar el títol català de mitja marató en un curs en què tindrà el mundial de Tòquio a l’horitzó

L’olímpica Meritxell Soler (Avinent Manresa) és la principal candidata a assolir el títol en el campionat de Catalunya de mitja marató, que diumenge repeteix escenari a Mollerussa. La fondista de Sant Joan de Vilatorrada, campiona el 2022 a Lleida, es va prendre un merescut descans després de l’experiència en la marató dels Jocs de París (25a amb 2h29:56), però fa temps que va reprendre els entrenaments i el 6 d’octubre ja va triomfar en la mitja de Sant Sebastià (1h15:30). A Mollerussa tindrà com a principal rival la seva companya de club, Mireia Guarner, vencedora l’any passat amb 1h12:39. Entre els homes, el defensor del títol és Xavier Badia (AA Xafatolls).

A grans trets, l’atleta entrenada per Joan Lleonart ja té perfilat el programa de competició amb l’horitzó fixat en la marató de Tòquio, el 14 de setembre del 2025. Abans d’acabar l’any té previst competir en la Cursa Bombers Barcelona i a principi del 2025 enllaçaria els 10 km de València, i la mitja i la marató de Sevilla que marcarà el full de ruta internacional. I és que el curs vinent també hi ha programat un europeu, a l’abril a Brussel·les, i un mundial de ruta, a finals de setembre a San Diego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)