Hoquei sobre herba

El Club de Campo fa bons els pronòstics

C. DE CAMPO2


POLO1


El Polo no va poder repetir la gesta de la copa de la Reina i es va quedar a les portes d'alçar el títol de lliga i firmar el doblet. Les jugadores de Jordi Alastrué van plantar cara davant les campiones de la lliga regular i el rival a batre en la final a quatre, el Club de Campo, però Bea Pérez va decidir el duel amb dues dianes. Maria Gómez va contrarestar el gol inicial del Club de Campo i va tenir la possibilitat de capgirar el resultat poc després en un un contra un amb la portera. Però el conjunt madrileny va saber patir per acabar fent el definitiu 2-1 i va alçar la seva segona lliga consecutiva, la cinquena en els darrers sis anys. Així, el Club de Campo lidera ara en solitari el palmarès.

RC POLO: Del Colle, Barguño, Contardi, Franco, Giné, Gómez, Gigi Oliva, Olalla Piñeiro, Segú, Van den Ven i Vorushylo –onze titular–, Casas, Closa, Fortuny, Permanyer, Serra, Wand, Zaldúa. CLUB DE CAMPO: Ruiz, Gutiérrez, Gil, Arrazola, Cano, Iglesias, López, Magaz, Márquez, Pérez– onze inicial–, Molwinckel, Figar, Zorita, Álvarez, Abelairas, Abajo i Tello (p. suplent). GOLS: 0-1 (22') Bea Pérez. 1-1 (33') Maria Gómez. 1-2 (46') Bea Pérez. ÀRBITRE: López i Romero.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)